top of page
Mask Group 1.jpg

Курсове и събития

Курсове

IMG_4027.jpg

Регулярни курсове за нива
HSK1,2,3...

Търсяш цялостен курс по китайски онлайн, с включени дигитални материали, авторски учебни видеа, културни презентации,  супер свежи и иновативни учители от България и Китай? Регулярните ни курсове са точно това.

2019-11-17 14.02.12.jpg

Разговорни курсове за заети

Искаш да проговориш китайски, но нямаш цялото време на света? Разговорните ни курсове са разработени специално за заети хора, с тях целим да проговориш китайски без да наблягаш толкова на граматика. Водят се съвместно от китайски и български учители.

Slider 4.jpg

Помощни курсове за HSK изпити

Чувал си за сертификатите на Кеймбридж, TOEFL, IELTS и т.н., нали? В Китай еквивалентът за китайски са изпитите HSK. Техният формат изисква специална подготовка, която ние ти предлагаме в помощните курсове за сертификация.

1.jpeg.jpg

Безплатни подготвителни курсове

EduLab е единствената школа в България, която ти дава възможност да започнеш ученето на китайски с напълно безплатен курс от 4 уч.ч.! Ще научиш историята на китайския, любопитни факти за китайската култура, какво са йероглифите, тоновете и ще направиш първи стъпки към Изтока...

Събития

2021-06-19 11.13_edited.jpg

Зелено училище с китайски!

Детето ви е в ръцете на опитна школа за китайски език и едно чудесно детско ваканционно селище. В рамките на 5 дни,  децата ще се забавляват, докато учат китайски и се потапят дълбоко в културата на Изтока с изцяло организирани дейности и практически игри сред прекрасната природа на Осоговската планина в детско ваканционно селище Живей с Любов.

2019-11-17%2014.02_edited.jpg

Бизнес семинари за фирми и асоциации

Създадохме различни обучения, подходящи за фирми, работещи с китайския пазар, но и увлекателни семинари, предназначени за сплотяване на екипи и разпускане на напрежението дори в компании, които не работят с китайски език или китайски клиенти.

bottom of page