top of page
james-cai-9ju5FNNAixs-unsplash (1).jpg

За нас

Ние сме “EduLab” - школа за китайски език и езикови ваканции в Китай!

 

Вече повече от 5 години активно разпространяваме китайския език и култура под формата на онлайн уроци по китайски, курсове по китайски, дигитално авторско съдържание за учебни материали и образователни видеа.

До 2024 в курсовете на EduLab са се включили над 1000 човека, а активните курсисти към момента са над 200! Всички те са останали доволни и това е видимо от отзивите за нас онлайн. :)

Това, което истински ни отличава, е интерактивната методика на преподаване и изцяло авторското съдържание. Екипът ни засега е малък, но много сплотен - 4 човека се грижат за уроците зад кулисите, а 4 учители преподават. Основатели на школата са Методи и Бранко Негревски. Методи живее в Китай и с екип от преподаватели в Пекин създава съдържание и така предлагаме съвременни учебни материали и новини директно от Китай. 

IMG-54b38cf1e15b192cf970c04c176c65fd-V_e

Методи Негревски

Основател

Казвам се Методи и съм основател на школа по китайски език EduLab. Завършил съм образованието си в Германия, а в Китай живея и преподавам финанси и икономика вече 16+ години. Видял съм от първо лице огромните врати, които китайския отваря и затова вярвам в ползата от разпространението на Източните езици и култура.

adaibranko.jpg

Бранко Негревски

Управител

Аз съм Бранимир и съм в EduLab от самото зараждане на идеята за школата. Силно вярвам, че смелостта да опиташ нещо различно, винаги се възнаграждава. С методиката си, леко поднесени уроци и авторски материали EduLab прави ученето на китайски различно и забавно. Стимулира мисленето извън кутията, в непозната посока. Китайския език е положителна емоция, която носи сигурност, тежест и предимство.

IMG_20210131_120032_2-removebg-preview (

Евелина Атова

Графичен Дизайнер

Аз съм Евелина. Пресъздавам  творчески идеи, видео и визуално оформление за школа по китайски EduLab. Част от екипа съм от 4 години и през това време преоткрих Китай и източната култура. Реших се на голяма стъпка и изучавам китайски език с огромен интерес!

Катрин Спасова

Координатор и социални медии

Аз съм Катрин и съм с школа "EduLab" повече от 3 години, първо като усърден ученик, а след това и като координатор. Ролята ми в екипа разнообразна, но се грижа най-вече за присъствието ни онлайн и организацията на всички инициативи. От първо лице знам, че китайският език не е труден за изучаване, аз успях за една година да достигна до HSK4! Ще успеете и Вие!

1666798385071_edited.jpg

Радослав Косев 

Учител

Аз съм Радослав и съм китаист от 8+ години. Завършил съм китаистика във Велико Търново в “Св. св. Кирил и Методий” специализирах и в Тиендзин и Ханджоу. Моята страст са тоновете и произношението в езика. За мен китайският език е една благозвучна песен, която малцина дръзват да изслушат и разберат.

Ada_At_Pic_Cv_edited.jpg

Ада Атанасова 

Координатор и социални медии

Здравейте,аз съм Ада  и съм координатор в школата. Открадвам си изказването на един от нашите ученици - китайският език за мен е йога за мозъчните клетки. Магическо занимание с още по-магически функции. Едно предизвикателство, което ще украсява ежедневието ти, за да виждаш още по-цветно! 

ч_edited.jpg

Кристиана Донева

Учител - детски групи

Аз съм Криси и се занимавам с китайски от ученичка. В момента изучавам китаистика и този език остава най-голямата ми страст. Имам силно влечение към китайската култура и намирам много от себе си в нея. Страстта ми в преподаването са интерактивните уроци, свързани с много практика и малчуганите до 14г.

46404136_10213080183269208_8436728345432948736_n.jpg

Галя Атанасова

Учител

Преподавам в EduLab на курсисти от всички възрасти. През няколкото години престой в Китай открих един нов свят, за който искам да споделя с курсистите, но открехването на вратите към този нов свят от своя страна изисква познаването на езика, защото за мен китайският език е не просто средство за комуникация, а начин да се запознаем с една различна култура. Завършила съм бакалавърска степен специалност "Приложна лингвистика" към ПУ "П. Хилендарски" и към момента завършвам магистърска програма специалност "Сравнителна и световна литература" към Пекински педагогически университет.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page