top of page
Mask Group 1.jpg

Предстоящи събития

Интересуваш се от китайска култура, но все още не си готов да изучаваш езика? В EduLab организираме и събития за ентусиасти като теб - безплатни събития в различни градове, китайско кино, семинари за родители, чаени церемонии и, бизнес семинари и още… Всички предстоящи събития може да разгледаш тук.

IMG_5743 copy_edited.jpg
Семинар за родители: Защо да изберем китайски за детето си?

Сигурното бъдеще на децата, които знаят китайски, е гарантирано! Всеки знае за явните ползи да знаеш източен език, но по време на този семинар ще научите и за скритите ползи от ученето на китайски. Как развива мисленето, ориентацията, творческите заложби и още...

2019-11-17%2014.02_edited.jpg
20 Септември| 17:00
Бизнес семинари за фирми и асоциации

Създадохме различни обучения, подходящи за фирми, работещи с китайския пазар, но и увлекателни семинари, предназначени за сплотяване на екипи и разпускане на напрежението дори в компании, които не работят с китайски език или китайски клиенти.

IMG_4966_edited.jpg
Фестивали

Стараем се често да присъстваме на различни фестивали и семинари, посветени на детското развитие, иновации в образованието и др. А, и не само! През 2023г. гостувахме и на Aniventure Comic Con - най-мащабното събитие за любителите на аниме, манга, гейминг, к-поп и азиатска култура. 

bottom of page