Copy of Copy of Финален тест (2).png

Пътувай до магически земи...

С EduLab можеш да пътуваш отвъд мечтите си!

 

Какво ще кажеш за екскурзия из Пекинските хутонги, разходка до Забранения град, най-вълшебните и непознати кътчета на Великата китайска стена... Ще минем през Теракотената армия, Летния дворец, храмът на небето. Пекин, Сиан, Шанхай, малките градчета на Китай!

В никакъв случай не търсиш поредната туристическа екскурзия с тягостни разходки из забележителности, препълнена програма, скучни статуи и музеи? И ние! Затова ще обикаляме из затънтени градчета, несравними по красота, ще се запознаваме отблизо със семействата и културата на Китай, ще говорим китайски с местните и ще вечеряме Патица по пекински, ама истинска! Ще минем, разбира се, и през някои по-комерсиални места, но с опитни гидове, които ще превърнат разходката в несравнимо приключение.

Езикова ваканция в Пекин и Сиан

Представи си, че през лятото ще пътуваш до една страна с хилядолетна история. Ще се докоснеш до култура, наследена от великите философи. Място, различно и цветно по свой начин! Китай. 🇨🇳


Там ще учиш език, който говориш, пеейки и пишеш, рисувайки. Китайски. 🎎


Ще обикаляш из непознати местенца, ще хапваш #ZòngZi, ще слушаш нежни китайски мелодии и ще се запознаваш с местните, с техните традиции и обичаи! И най-важното - по един нетрадиционен начин ще научиш китайски и ще се влюбиш завинаги!

Студентски обменни програми в Китай

Имаме опит и знаем къде можеш да учиш в Китай!

 

През 2018г., в партньорството с Висше училище по мениджмънт - Варна и Пекинския университет за икономика и бизнес, школа по китайски език EduLab организира обмен на студенти в Пекин.

Едно незабравимо изживяване, което води със себе си не само нови приятелства и по-добър китайски, но и незаменими познания в сферата на китайските икономика, финанси и бизнес. Обмен на добри практики между студентите в Китай и България и много положителни емоции!

200px-Flag_of_Bulgaria.svg.webp

София, България

200px-Flag_of_the_People's_Republic_of_C

Пекин, Китай

+359 886 14 70 70 - Бранимир

edulab.cn.bg@gmail.com

ул. Ангел Кънчев 1, сградата на КТ “Подкрепа”

+86136 9922 0574 - Майк

edulab.cn.bg@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube